Misfornøyd Pellegrino etter å ha reddet poeng: – Veldig flaut

Brann så ut til å påføre Bodø/Glimt sesongens første tap lørdag. Så våknet Amahl Pellegrino, som reddet Glimt-poeng på overtid.
Men storscoreren fant ingen trøst i at han scoret to ganger og dermed forhindret sesongens første serietap.
– I dag var det ikke veldig mye å rope hurra for, dessverre, sier Pellegrino til NRK.
– Jeg skulle heller ønske at noen andre scoret målene, at jeg sto med null mål, men at vi tok tre poeng, sier han.
Niklas Wassberg og Bård Finne sørget for 2-0-ledelse til nyopprykkede Brann i den første omgangen, men Pellegrino ville det annerledes. Han reduserte med et drøyt kvarter igjen av kampen, og da kom det en ordentlig sluttspurt fra hjemmelaget.
Glimt-spillerne kjente lukten av poeng mot slitne Brann-spillere. Og på overtid fikk de lønn for strevet.
Ballen falt perfekt til Pellegrino inne i feltet og Glimts storscorer utlignet til 2-2 og sørget for at Bodø/Glimt fortsatt er ubeseiret i ligaen denne sesongen.
Tidligere denne uken ble imidlertid cupdrømmen knust da Lillestørm seiret i semifinalen på Åråsen.
– Vi leverer to dårlige fotballkamper på rad. De første 45 minuttene på et fullsatt Aspmyra er … Det er veldig, veldig flaut, sier Pellegrino.