Midtsjø senket Molde på overtid

Molde var på vei mot et meget godt utgangspunkt i mesterliga-playoffen mot Galatasaray. Så dukket norske Fredrik Mitsjø opp og fikset tyrkisk 3-2-seier.
Tre minutter på overtid kom Mauro Icardi og Midtsjø alene med Moldes keeper Jacob Karlstrøm. Argentineren spilte ballen uselvisk til Midtsjø som enkelt bredsidet inn seiersmålet.
Dermed er det en tøff oppgave som venter Molde i Tyrkia neste uke.
Det var Molde som kom best i gang og etter bare åtte minutter rystet moldenserne Galatasaray: Martin Ellingsen sendte Molde i føringen med et kontant hodestøt. 20 minutter senere var imidlertid kampen snudd på hodet takket være scoringer av Sergio Oliveira og Icardi.
Galatasaray hadde også en ball til i Molde-nettet, men den ble annullert etter en VAR-sjekk. Molde kjempet seg imidlertid tilbake og Kristoffer Haugen utlignet til 2-2 tidlig i andre omgang, og det så også ut til å bli sluttresultatet.
Så dukket Midtsjø opp på overtid.
Vinneren av dobbeltoppgjøret er klar for gruppespillet i den gjeveste klubbturneringen i verden og kan vente seg enorme inntekter. Forrige sesong fikk hvert lag minst 183 millioner kroner før en eneste gruppekamp var spilt.