Medvedev slo Sinner i Miami Open-finalen

Les hele artikkelen

Daniil Medvedev var til tider klart best og utmanøvrerte Jannik Sinner på hardcourten i Miami søndag. Russeren vant Masters1000-finalen i strake sett.
27-åringen vant med settsifrene 7-5, 6–3.
Det er første gang Medvedev går til topps i Miami Open. Han står med en rekke Masters1000-titler, og søndagens triumf var russerens femte på det nivået.
27-åringen har vunnet fire turneringer i årets sesong. Medvedev fikk en relativt grei vei til finalen i hardcourt-turneringen, der han blant annet møtte kvalifiseringsoverraskelsen Christopher Eubank i kvartfinalen.
Søndag vant han et jevnt første sett med 7-5, før han i det andre sett fikk mer kontroll over kampen og vant komfortabelt.
Der brøt han Sinner to ganger og ledet 4–1. Det forspranget ga han ikke fra seg og kunne juble for seier. Med seieren passerer han Casper Ruud på verdensrankingen. Nordmannen dyttes ned til femteplass og er 145 poeng bak Medvedev.
Nylig ble det klart at Medvedev vil få lov til å spille Grand Slam-turneringen Wimbledon denne sesongen. I fjor var russiske og belarusiske spillere utestengt som følge av krigen i Ukraina. I år får de delta så lenge de konkurrerer under nøytralt flagg.
(©NTB)