Medier: Jennifer Hermoso går til sak mot fotballpresident Luis Rubiales etter VM-kysset

Den spanske landslagsstjernen Jennifer Hermoso går rettens vei mot den suspenderte fotballpresidenten Luis Rubiales etter VM-kysset.
En rekke medier, blant dem nyhetsbyråene AP og AFP, hevder å ha rettskilder på den dramatiske utviklingen i saken som har preget spansk fotball den siste tiden. Også de spanske mediene El Diario og Cadena Ser melder det samme.
Hermoso skal ha hatt en frist på 15 dager fra 28. august til å formalisere en anmeldelse mot Rubiales. Det var 28. august politiet startet etterforskningen mot fotballtoppen.
Tirsdag skal Hermoso ha levert inn de nødvendige papirene.
Fotballpresident Rubiales har vært i hardt vær etter at han kysset landslagsprofilen Jennifer Hermoso på munnen etter VM-finalen i Australia nylig. Den spanske regjeringen er blant dem som har rettet krass kritikk mot fotballtoppen.
Tidligere har over 50 spillere gjort det klart at de ikke vil spille for kvinnelandslaget så lenge Rubiales er fotballpresident. Den spanske fotballtoppen har samtidig nektet å trekke seg.
Så sent som fredag gikk han til et nytt angrep på sine kritikere og i særdeleshet presset som er lagt på ham fra politisk hold. (NTB)

Les hele artikkelen