Martin Ødegaard signerte ny kontrakt med Arsenal

Les hele artikkelen

Martin Ødegaard blir værende i Arsenal. Han har undertegnet en ny avtale med Premier League-klubben.
Arsenal selv skriver ingenting om den nye kontraktslengden, men britiske The Athletic hevder at det er snakk om fem nye år.
Det er Arsenal som bekrefter den norske landslagskapteinens nye kontrakt fredag.
– Historien min er kanskje litt annerledes enn andre sin, siden jeg har flyttet rundt til forskjellige klubber siden jeg var 16 år. Siden den første dagen jeg kom hit, har jeg følt meg bra i Arsenal, og dette er definitivt hjemmet mitt nå, sier Ødegaard i en uttalelse.
– Jeg vil bare si takk til alle som jobber i klubben og selvfølgelig våre fantastiske supportere. Jeg skal fortsette å gi alt for å bringe suksess til denne klubben i årene som kommer, fortsetter han.
Til Drammens Tidende sier fotballstjernen:
– Jeg er veldig glad og stolt, og har en veldig god følelse etter å ha bundet meg her enda lenger. Her har jeg følt meg hjemme fra dag én. Det var et enkelt valg.
Ødegaard ble hentet til Arsenal på permanent basis i 2021, etter å ha vært på lån i klubben fra Real Madrid samme år. Siden har han blitt en av manager Mikel Artetas aller mest betrodde menn.
Denne sesongen er han kaptein.
Manager Mikel Arteta er tydelig på Ødegaards rolle i klubben.
– Det at Martin signerer en ny langsiktig kontrakt er gode nyheter for alle som er knyttet til Arsenal. Han er kapteinen vår og en enormt respektert person i klubben.
Han er et stort forbilde og svært profesjonell, og står for kvalitet og modenhet i alt han gjør, sier spanjolen.
Tidligere denne uken var 24-åringen toneangivende da Arsenal rundspilte PSV Eindhoven med 4-0 i mesterligaen. Ødegaard scoret det siste målet.
Han ble i etterkant nominert i kåringen av rundens spiller i Champions League av Det europeiske fotballforbundet (Uefa).
(©NTB)