Manchester United kjempet seg tilbake – reddet uavgjort i hatoppgjøret

Les hele artikkelen

Leeds startet kampen med et ordentlig smell: Etter bare 56 sekunder hadde Wilfried Gnonto sendt dem i føringen. Manchester United presset på og både kunne – og burde utlignet, men verken Alejandro Garnacho eller Marcel Sabitzer klarte å finne veien til nettmaskene.
Leeds tok med seg 1-0-ledelsen til pause og startet 2. omgang akkurat som den første: Med et smell.
De vant ballen høyt og satte fart mot Manchester United-målet, og et innlegg fra venstre endret retning, via Raphaël Varane, og i mål. Manchester United så ordentlig rystet ut. Men utover i omgangen våknet de, og Marcus Rashford reduserte med et vakkert hodestøt. Jadon Sancho utlignet deretter til 2-2 med sitt første Manchester United-mål siden september i fjor.
Varane var svært nær å rette opp inntrykket litt senere, men en fantastisk redning fra Illan Meslier nektet ham scoring. Det var et oppgjør med høy temperatur, høyt tempo og susende taklinger, men det ble ingen flere scoringer.
Dermed endte et heseblesende hatoppgjør mellom de to gamle erkerivalene 2-2, og om bare noen dager møtes de igjen. Søndag spiller de mot hverandre på Elland Road.