Målfest for Arsenal uten Ødegaard

Les hele artikkelen

Sporting og Arsenal spilte 2-2 i første oppgjør i åttedelsfinalen i Europaligaen. Martin Ødegaard var ikke en del av troppen.
London-laget kom best i gang da midtstopper William Saliba stanget gjestene i føringen på corner etter 22 minutter, men Sporting svarte tilbake drøye ti minutter senere da Goncalo Inacio gjorde akkurat det samme som Saliba.
Ti minutter ut i andre omgang lå et B-preget Arsenal-lag under da Paulinho var våken på en retur og satte 2-1, men bare et par minutter senere var lagene igjen like langt.
Granit Xhaka så ut til å prøve en pasning fra 22 meter, men ballen gikk via Hidemasa Morita som scoret selvmål for hjemmelaget.
Returkampen i London spilles på torsdag om en uke.
The Athletic skriver at det dreier seg om sykdom for Ødegaard. 24-åringen reiste til Portugal med troppen til tross for at han følte seg uvel, melder nettstedet.