Liverpool snudde til seier med ti mann

Liverpool fikk det tøft da de havnet under mot Newcastle – bÃ¥de pÃ¥ resultattavlen og i antall spillere pÃ¥ banen. Men pÃ¥ tampen slo de knallhardt tilbake.
For med ti mann og på stillingen 1-0 til Newcastle, utlignet Darwin Nuñez med en velplassert avslutning etter klønete forsvarsspill fra Newcastle. Da var det spilt 80 minutter.
Da samme mann ble spilt fri i en lignende posisjon to minutter på overtid fullbyrdet han en imponerende snuoperasjon for Liverpool, som spilte store deler av kampen med én mann mindre på banen.
Tidligere i kampen hadde klønete forsvarsspill gitt Newcastle ledelsen. For Trent Alexander-Arnold rotet det til da han slurvet med mottaket etter en stlttepasning fra Mohammed Salah, noe Anthony Gordon utnyttet til det fulle. Han kom alene med keeper og satte ballen mellom beina på Alisson.
Det gikk fra vondt til verre da Virgil van Dijk fikk det røde kortet etter å ha felt Alexander Isak som bakerste mann.
Men Liverpool vartet opp med en svært imponerende snuoperasjon på tampen og vant 2-1.