Liverpool lekte seg videre i Europaligaen

Liverpool stilte sterkt offensivt og fikk tidlig uttelling i 4-0-seieren over LASK. Den tok klubben til Europaligaens åttedelsfinale som gruppevinnere.
Luis Diaz stanget rødtrøyene i føringen etter tolv minutter, og like etter doblet Cody Gakpo. Han bredsidet ballen enkelt i nettet fra tre meter etter å ha fått en fin pasning fra Mohamed Salah.
Tidlig i andreomgangen scoret Salah sikkert fra straffemerket, og to minutter på overtid økte Gakpo til 4-0.
Liverpool står med tolv poeng fra fem kamper i pulje E. Det er nok til å ta førsteplassen og være klar for åttedelsfinale på nyåret.
Toulouse er nummer to med åtte poeng etter 0-0 hjemme mot Union Saint-Gilloise.
Aron Dønnum spilte fra start for de franske vertene, mens Warren Kamanzi slapp til helt på tampen. Mathias Rasmussen fikk en drøy time for gjestene fra Belgia. (NTB/NRK)