Liverpool herjet med Villa – tok sin tredje strake ligaseier

Dominik Szoboszlai åpnet målkontoen for Liverpool da de rødkledde knuste Aston Villa 3-0 på hjemmebane i Premier League søndag.
Liverpool-manager Jürgen Klopp ledet søndag laget for 300. gang i Premier League etter at han tok over i 2015. Det ble en skikkelig festdag for tyskeren.
Szoboszlai scoret sitt første mål for Liverpool etter tre minutter. Ungareren fikk stå alene i returrommet og feide ballen i hjørnet på flott vis.
20 minutter senere var Villas Matty Cash uheldig og scoret selvmål. I 2. omgang la Mohamed Salah på til 3-0. Mellom der hadde Darwin Núñez flere store sjanser til å score, men siktet var ikke helt stilt inn.
De rødkledde står med tre seirer og én uavgjort etter de første fire seriekampene.