Lillestrøm vant i Bakke-debuten

Les hele artikkelen

Lillestrøm sto med to tap pü rad og tre tap pü fire kamper før søndagens bortekamp mot Strømsgodset. Der kom en etterlengtet seier, i det som var den første kampen under ledelse av Eirik Bakke.
Tidligere i august ble det klart at Bakke skal lede Lillestrøm ut sesongen, etter den overraskende overgangen til tidligere trener Geir Bakke til Vülerenga tidligere i sommer.
Ylldren Ibrahimaj scoret kampens første mül etter en drøy halvtime i Drammen, etter en fin mülgivende pasning fra Thomas Lehne Olsen.
I den andre omgangen var det Lehne Olsen selv som lurte inne foran mål. Spydspissen satt enkelt inn Lillestrøms andre scoring helt i starten av omgangen etter et lekkert innlegg fra Gjermund Åsen.
Til tross for flere store sjanser, sü det lenge ut til at det ble kampens siste mül. Men tre minutter før slutt flikket Elias Hoff Melkersen elegant inn en redusering for Strømsgodset, i Melkersens Godset-debut.
Flere scoringer ble det ikke og dermed ble det Lillestrøm-seier. Med det er de bare to poeng bak Molde pü fjerdeplass.
– Jeg er drittlei av å tape. Det har vært to uker som har vært jævlig mørke. Men vi er en god gjeng som står på og snur det. Det er deilig, sa Åsen til TV 2 etter kampen.