Leicester med lynrask snuoperasjon – Tottenham tapte terreng i toppen

Tottenham fikk en real leksjon da laget gjestet Leicester lørdag kveld. «Revene» kom tidlig under, men slo knallhardt tilbake og vant 4-1.
Tottenham fikk en god start da Rodrigo Bentancur sendte laget i ledelsen etter bare 14 minutter.
Det hjalp imidlertid lite da Nampalys Mendy utlignet til 1-1, før James Maddison fullførte snuoperasjonen bare to minutter senere.
Fire minutter på overtid i første omgang økte Kelechi Iheanacho til 3-1-ledelse, før Harvey Barnes satte spikeren i kista 20 minutter før full tid.
Wolverhampton fikk også gjennomført en snuoperasjon da laget sikret 2-1-seier borte mot Southampton etter å ha ligget under 0-1 til pause.
Samtidig sikret også Fulham en viktig 2-0-seier hjemme mot Nottingham Forest, og har for virkelig klamret seg fast i kampen om en plass i Europa neste sesong. Laget er nå på 7.-plass, fire poeng bak Tottenham på 5.-plass.
Kampene Crystal Palace – Brighton og Arsenal – Brentford endte begge 1-1. (NTB)