Leeds United reddet omkamp på overtid

Les hele artikkelen

Cardiff City forsvarte seg med nebb og klør for å ta seg videre fra FA-cupens 3. runde. Men på overtid fikk Leeds United målet de trengte – og reddet omkamp.
Det var 18 år gamle Sonny Perkins som ble helten da han på i det tredje overtidsminuttet utlignet til 2-2. Da utbrøt det elleville jubelscener hos bortefansen, som har slitt i ligaen den siste tiden.
Det så lenge mørkt ut for Leeds, som lå under 0-2 frem til det 65. minuttet da reduseringen kom ved Rodrigo.
Utligningen kunne kommet i det 80. minutt. Da fikk Leeds straffe og Cardiff ble redusert til ti mann. Men Rodrigo bommet fra straffemerket, men utligningen kom til slutt.
Nå blir det omkamp på Elland Road.
Øvrige resultater i FA-cupen søndag:
Bristol City – Swansea City 1-1, Derby County – Barnsley 3-0, Hartlepool United – Stoke City 0-3, Norwich City – Blackburn Rovers 0-1, Stockport County – Walsall 1-2.