Kroatia finaleklare etter overtidsdrama og ekstraomganger

Kroatia er klare for finale i Nasjonsligaen etter 4-2-seier over Nederland i semifinalen.
Kroatia var på vei mot å kunne legge finalebilletten i lomma etter ordinær tid, men langt inn i overtiden sørget nederlandske Noa Lang for at semifinalen måtte inn i ekstraomganger.
En drøy halvtime inn i kampen sendte Donyell Malen nederlenderne i føringen som de tok med seg helt inn til pausen. Men ti minutter ut i andre omgang fikset Luka Modric straffe for Kroatia, som Andrej Kramaric satte i mål.
Lagene tok lite risiko utover i omgangen, men etter 73 minutter var kampen snudd. Mario Pasalic stod på bakre stolpe og banket kroatene i føringen.
Deretter måtte Nederland jobbe for scoring mot et lavtliggende Kroatia. Det så nesten ut til at det ikke skulle gå, men etter et par store sjanser satt den for nederlenderne. Etter et voldsomt trykk mot Kroatia-keeper Dominik Livakovic, klarte Noa Lang til slutt å sette ballen i mål.
I ekstraomgangene fikk Kroatia banket inn den ene etter den andre spikeren i kista. Først sendte Bruno Petkovic Kroatia opp i 3-2, før han så skaffet straffespark i andre ekstraomgang. Denne gangen var det Modric selv som tok det og sendte Kroatia opp i 4-2.