Komisk selvmål da Tottenham herjet i serieåpningen – knuste Southampton etter snuoperasjon

Antonio Conte og Tottenham reiste seg etter en blytung start hjemme mot Southampton og vant 4-1 på eget gress i lagets Premier League-åpning lørdag ettermiddag.
Anført av forsvarsduoen Ryan Sessegnon og Eric Dier slo Tottenham sterkt tilbake etter at James Ward-Prowse hadde sendt Southampton i føringen i første omgang. Begge fant nettmaskene med pannebrasken.
Størst oppmerksomhet lørdag fikk imidlertid ulykksalige Mohammed Salisu. Etter en time spilt satte bortelagets midtstopper ballen i eget nett på utrolig vis etter innlegg fra Tottenhams Emerson.
Minutter senere satte bøyde Dejan Kulusevski inn 4-1 for Tottenham. Det ble også sluttresultatet.
Dermed holder de hvitkledde følge med byrival Arsenal som også vant sin første kamp for sesongen fredag kveld.
Da lagene møttes på samme bane forrige sesong tok Southampton tre kruttsterke poeng etter å ha ligget under 2-1 med drøye ti minutter igjen å spille. Da scoret Mohamed Elyounoussi lagets 2-2-mål med et flott hodestøt. Nordmannen fikk ikke spilletid lørdag.