Klopp om egen feiring: – Burde ikke ha skjedd

Les hele artikkelen

FA bekrefter tirsdag kveld at det er i satt i gang en disiplinær prosess mot Klopp. Det skjer to dager etter at tyskeren kom med kontroversielle uttalelser om dommer Paul Tierney.
Liverpool-manageren Jürgen Klopp forklarer nå hva som lå bak den ville og kontroversielle feiringen etter 4-3-seieren over Tottenham søndag.
Klopp feiret aggressivt foran fjerdedommeren da Jota scoret langt inne i overtiden. Etter kampen kritiserte han kampens dommer Paul Tierney.
– Situasjonen burde ikke ha skjedd i det hele tatt. Det er sånn det er. Det var mye følelser og sinne i det øyeblikket. Derfor feiret jeg slik jeg gjorde, sa han på en pressekonferanse tirsdag.
Klopp forklarte videre at sinnet skyldtes en situasjon i forkant der han var rykende uenig i en dommeravgjørelse. Etter at Liverpool tok ledelsen 4-3 langt inn i overtiden, hadde han fortsatt ikke lagt den bak seg.
– Dessverre var jeg fortsatt sint, og det ledet til måten jeg feiret på. Jeg sa ikke noe galt. Sånn var det, sa Klopp.
– For å være ærlig må jeg vel vente en straff. Dommerne mener vel at jeg stilte spørsmål ved integriteten deres. Det gjør jeg ikke. Det var følelser, fortsatte han. (NTB)