Klopp om egen feiring: – Burde ikke ha skjedd

FA bekrefter tirsdag kveld at det er i satt i gang en disiplinær prosess mot Klopp. Det skjer to dager etter at tyskeren kom med kontroversielle uttalelser om dommer Paul Tierney.
Liverpool-manageren Jürgen Klopp forklarer nå hva som lå bak den ville og kontroversielle feiringen etter 4-3-seieren over Tottenham søndag.
Klopp feiret aggressivt foran fjerdedommeren da Jota scoret langt inne i overtiden. Etter kampen kritiserte han kampens dommer Paul Tierney.
– Situasjonen burde ikke ha skjedd i det hele tatt. Det er sånn det er. Det var mye følelser og sinne i det øyeblikket. Derfor feiret jeg slik jeg gjorde, sa han på en pressekonferanse tirsdag.
Klopp forklarte videre at sinnet skyldtes en situasjon i forkant der han var rykende uenig i en dommeravgjørelse. Etter at Liverpool tok ledelsen 4-3 langt inn i overtiden, hadde han fortsatt ikke lagt den bak seg.
– Dessverre var jeg fortsatt sint, og det ledet til måten jeg feiret på. Jeg sa ikke noe galt. Sånn var det, sa Klopp.
– For å være ærlig må jeg vel vente en straff. Dommerne mener vel at jeg stilte spørsmål ved integriteten deres. Det gjør jeg ikke. Det var følelser, fortsatte han. (NTB)

Les hele artikkelen