Klæbo må roe ned på treningen – skaden slipper ikke taket

Les hele artikkelen

Langrennsstjernen Johannes Høsflot Klæbo trøbler videre med sin skade og må roe ned på treningen. Han er usikker på sesongstarten på Beitostølen.
Klæbo har trøblet med en skade i hamstringen siden midten av juli. Han har trent alternativt i jakten på å bli bra til sesongstart.
Torsdag møtte han utvalgte medier, blant dem NTB, til Teams-intervju. Der sa Klæbo at han nå skal roe ned på treningen for å se om skaden leges fortere.
– Åpenbart har ikke det jeg har gjort til nå vært en suksess. Da har man måttet ta andre grep. Det er kjedelig, sier han ifølge VG.
Klæbo sier det «murrer» i det skadeplagede låret, og at han har mottatt mye intensiv behandling den siste tiden.
Langrennsstjernen har tidligere bekreftet at han står over sprinten når langrennsløperne sesongåpner på Beitostølen neste helg. Det handler om å spare kroppen.
Klæbo skal etter planen gå begge distanserennene, men han signaliserer at det hefter usikkerhet rundt det meste akkurat nå. Det innbefatter åpenbart også åpningshelgen på Beitostølen.
– Det er vanskelig å si noe lengre fram enn det som skal skje i morgen, sier 26-åringen.
Trønderen reiser hjem fra Italia fredag. Det store og ubesvarte spørsmålet er i hvilken grad skadeproblemene vil påvirke resultatene denne sesongen.
– Jeg blir overrasket om jeg vinner skirenn før jul, sier Klæbo.
(NTB)