Keane-kule berget Everton-poeng i ellevill kamp

Les hele artikkelen

To røde kort, straffescoring og en suser fra en midtstopper. Det var noen av ingrediensene da Everton og Tottenham spilte uavgjort på Goodison Park.
Et litt tamt oppgjør tok fullstendig fyr da Abdoulaye Doucoure fikk direkte rødt kort etter å ha vært oppe i ansiktet til Harry Kane med armen. Og bare kort tid etter gikk det fra vondt til Everton da Michael Keane lagde straffe.
Kane var sikker fra straffemerket i duell med sin landslagskollega Jordan Pickford. Med en ettmålsledelse og én mann mer på banen virket Tottenham å ha god kontroll, men Everton våknet på tampen.
Tottenham la seg mer og mer bakpå for å forsvare ledelsen og inviterte Everton inn i kampen. De øynet virkelig en mulighet da Lucas Moura fikk direkte rødt for en stempling på Michael Keane.
Det var Keane på godt og vondt for hjemmelaget for det var nettopp han som reddet poenget: En kanonkule fra engelskmannen suste forbi Hugo Lloris, ut i hjørnet og berget det som kan være et livsviktig poeng for Everton.
Everton er på 15. plass, men bare poenget over nedrykksstreken. Tottenham går forbi Manchester United på tabellen og er inne blant topp fire, men London-laget har to kamper flere spilt.