Kåsastul ferdig i USA – kan ende i Norge

Les hele artikkelen

Ishockeyspilleren Christian Kåsastul (25) har fått annullert sin kontrakt med det amerikanske AHL-laget Ontario Reign. Han vil fortsette karrieren i Europa.
Kåsastul ble i august i fjor klar for klubben The Greenville Swam Rabbits, men ble senere lånt ut til AHL-laget Reign, som igjen er farmerlaget til NHL-klubben Los Angeles Kings.
I sommer skrev han under på en avtale som bandt ham til Reign, men etter en periode i California er kontrakten nå annullert, opplyser Kåsastul til nitten.no.
– Det er ikke på grunn av Ontario eller noe slikt, men de har så mange spillere der nå siden de fikk inn flere uventede fra Kings. Det gjør alt mye vanskeligere for meg, sier han.
Kåsastul spilte for Frisk Asker før turen først gikk til svenske AIK og deretter USA. Han utelukker ikke en retur til Norge.
– Jeg vil helst spille et sted i Europa, men har egentlig ikke tenkt så mye på det. Vi får se hva som skjer. Norge er ikke uaktuelt, nei, sier Kåsastul.
– Jeg kommer nok alltid til å snakke med Frisk Asker først, men vi får se hva andre eventuelt også kan tilby. Jeg vet ikke så mye enda. Det er Patrick (Gandolfi Hellman, agent) som styrer dette, fortsetter han.
(NTB)