Joao Felix utvist i debuten – Chelsea tapte

Joao Felix fikk en marerittstart på låneoppholdet i Chelsea. Han spilte ganske bra veldig lenge, men etter 57 minutter fikk han direkte rødt kort.
Felix kastet seg inn med knottene først i en duell med Fulham-spiller Kenny Tete, og etter en liten tenkepause fra dommer David Coote ble han sendt i garderoben.
Bildet under viser taklingen som ga Felix marsjordren.
Felix spilte ganske bra og var med på å skape flere sjanser før taklingen som første til det røde kortet.
Det røde kortet kom på stillingen 1-1 etter at Fulham tok ledelsen ved Willian som scoret mot sin gamleklubb. Kalidou Koulibaly utlignet like etter pause, men det var Fulham som seiret i London-oppgjøret: Carlos Vinicius stanget inn seiersmålet 20 minutter før slutt.
Chelsea ligger på 10. plass i Premier League, mens Fulham er oppe på en imponerende 6. plass.