Ishockey: Storhamar tok andreplassen i Eliteserien

Sesongens siste runde i Eliteserien i ishockey ble spilt tirsdag. Stavanger Oilers sikret seg seriegullet i helga og avsluttet grunnserien med å vinne 6-0 borte mot Grüner. Kampen fikk en spesiell avslutning etter at problemer med isen gjorde at lagene bare lot tida gå ut mens de var på isen og spilte pucken frem og tilbake.
Storhamar avsluttet også sesongen med en storseier. Hele 7-0 endte det mot Frisk Asker, noe som gjør at Hamar-laget ender som nummer to, fire poeng bak Oilers.
Vålerenga ville med poengtap for Storhamar hatt muligheten til å gå forbi Storhamar, men måtte istedenfor fokusere på å ta seieren selv for å ta tredjeplassen. Med en 5-2-seier borte mot Manglerud Star klarte de nettopp det.
I kampen mellom Sparta og Stjernen ble det høydramatisk. To minutter før slutt i tredje periode utlignet Sparta til 2-2 og sørget for at det ble spilleforlengelse. Med ett sekund igjen av den fem minutter lange spilleforlengelsen scoret Håvard Salsten for Sparta, som dermed ble nummer fire i serien og sikret seg hjemmebanefordel i sluttspillet.
I tirsdagens siste kamp vant Ringerike 6-2 mot Lillehammer.
De åtte lagene som går videre til sluttspillet: Stavanger Oilers, Storhamar, Vålerenga, Stjernen, Sparta, Frisk Asker, Lillehammer og Manglerud Star.