Innbytter Nkunku fikset knepen Chelsea-seier i sjelden kortbonanza

Lenge var de mange gule kortene i hovedfokus, men til slutt satte innbytter Christopher Nkunku inn seiersmålet tre minutter før full tid. Dermed vant Chelsea 1-0 borte mot Bournemouth lørdag.
I forkant av scoringen var en annen frisk innbytter, Jadon Sancho, involvert. Dermed fikk Chelsea-manager Enzo Maresca til slutt godt betalt for et par av byttene sine.
Bournemouth kunne fort fått noe ut av det som lenge var en god hjemmekamp. I første omgang fikk vertene straffespark, men Chelsea-keeper Robert Sanchez avverget Evanilsons forsøk med et tigersprang.
Dommer Anthony Taylor hadde gjennom mesteparten av oppgjøret sin fulle hyre med å dele ut gule kort. Totalt endte 14 spillere, åtte fra Chelsea og seks fra Bournemouth, i dommerens bok.
Et par gule kort ble det også delt ut til aktører på innbytterbenkene. Det er ikke hverdagskost i Premier League.
Chelsea tok sesongens andre seier. Sju poeng på fire kamper gir et hopp til sjuendeplass på tabellen. Bournemouth har fem poeng og er numnmer elleve. (NTB)