Innbytter Berge i VAR-drama

Sander Berge trodde han hadde servert Lyle Foster vinnermålet for Burnley etter 76 minutters spill mot Nottingham Forest. Men etter at VAR-rommet hadde sett på situasjonen, ble målet annullert for en hands på den norske landslagsspilleren.
Dermed endte det 1-1 på City Ground i Nottingham mandag kveld. Zeki Amdouni sendte gjestene i ledelsen etter 41 minutter, mens 61 minutter var spilt da Callum Hudson-Odoi satte inn utligningen.
På overtid skulle Lyle Foster – mannen som scoret målet som ble annullert – havne i en ny VAR-situasjon. Også denne gangen i hans disfavør. Han fikk nemlig rødt kort for en farlig albue.
Sander Berge startet på benken, men erstattet Jóhann Berg Gudmundsson i det 64. minutt.