Idrettspresidenten hyller Hovland-bragd: – Uvirkelig

Les hele artikkelen

Idrettspresident Zaineb Al-Samarai er full av lovord om Viktor Hovland etter golfstjernens seier i PGA-tourmesterskapet søndag.
Hovland hadde en god ledelse inn i siste runde, og til tross for at det ble spennende, tok nordmannen til slutt seieren i Atlanta. Triumfen ga en premiesjekk på om lag 190 millioner kroner.
– Viktor Hovlands seier i PGA-sluttspillet vil gå inn i historiebøkene som en av de aller største norske idrettsprestasjonene noensinne. Golf er blant de største verdensidrettene. I dag kan Hovland med rette kalle seg verdens beste golfspiller – og han er norsk! sier Al-Samarai til NTB.
Hovland ble profesjonell i 2019 og har siden skaffet seg en høy stjerne blant golfeliten. Hovland har vunnet tre store turneringer på PGA-touren bare denne sesongen.
– Det er nesten uvirkelig og vanvittig imponerende. Golf er i vinden som aldri før, og Norges Golfforbund har gjort en fantastisk jobb for å rekruttere stadig nye medlemmer og talenter. Jeg vil på vegne av hele norsk idrett gratulere Viktor Hovland med seieren, sier idrettspresidenten. (NTB)