I harnisk etter rødt kort i Liverpool-seier: – Latterlig avgjørelse

Liverpool fikk en marerittstart på sesongens første hjemmekamp mot Bournemouth. Bortelaget fikk først et mål annullert for offisde etter bare ett minutt, men kampuret hadde ikke bikket tre minutter før Antoine Semenyo sendte Bournemouth i ledelsen.
Etter hvert kom Liverpool mer med i kampen og Luis Díaz utlignet på akrobatisk vis like før halvtimen var spilt. Ti minutter før pause fikk Liverpool straffe. Den bommet Mohamed Salah på, men stjerneangriperen var først på returen og sørget for 2-1.
I den andre omgangen ble Liverpools midtbanespiller Alexis Mac Allister utvist for en takling på Ryan Christie i det 58. minuttet. Dommer Thomas Bramall var raskt oppe med det røde kortet for taklingen, hvor Mac Allister kom for sent inn og med hevet fot traff ankelen til Christie.
Det røde kortet kom til stor forbauselse for Mac Allister og resten av Liverpool-spillerne. På sosiale medier var det også mange som reagerte.
– Mac Allister får rødt, men det er tull. Dommeren og VAR på Anfield har en dårlig dag, skriver fotballprofilen Gary Lineker på X/Twitter.
– Hvordan kan det være et rødt kort for Mac Allister? Og hvorfor i alle dager har ikke VAR gått inn? Han går helt klart for ballen, kontakten er fot mot fot på grunn av høyden til ballen. Virkelig en tullete avgjørelse, skriver David Maddock, som dekker fotball i Nord-England for Daily Mirror.
Til tross for det røde kortet, økte Liverpool til 3-1 etter en scoring fra Diogo Jota, noe som også ble sluttresultatet i kampen.