Haugesund må fortsatt vente på seier etter uavgjort mot Odd

Haugesund tatt bare tre poeng på de åtte siste kampene. Søndag ble det 1-1 borte mot Odd i Skien. Derfor holder laget kvalifiseringsplassen med sine 21 poeng.
Det tok litt før kampen kom skikkelig i gang. Den første halvtimen foregikk uten særlige sjanser til noen av lagene. Det ble kun skapt et par farligheter til hver av lagene før hvilen.
Åtte minutter ut i den andre omgangen sjokkerte gjestene Odd. Laget gikk forrykende ut og trykket på, og fikk skapt en rekke hjørnespark. Det var etter en corner at Daan Huisman satte 1-0 til Haugesund. Ballen ble liggende på streken etter en heading fra Ulrik Fredriksen, og Huisman var våkent framme.
Hjemmelaget klarte derimot å krige seg inn i kampen igjen etter et par taktiske bytter. Etter 73 minutter utlignet Espen Ruud for Odd. Veteranen klinket til på Josef Baccay pasning og satte ballen oppe i vinkelen med venstrebeinet. (NTB)