Hauger på 13.-plass etter Monza-blemme

Dennis Hauger så ut til å klatre til 7.-plass i lørdagens sprintløp på Monza-banen i Italia, men en utkjøring på 16. runde ødela Formel 2-løpet for nordmannen.
Det hele hadde gått udramatisk for seg for Hauger fram til han kom for langt ut da han ønsket å kjøre forbi Isack Hadjar på en rett strekke på den 16. runden.
MP-føreren havnet så ute på grusen før han humpet seg tilbake på banen, og han tapte fem-seks plasseringer på den uheldige episoden.
Dermed kunne han ikke lenger krige om mesterskapspoeng. Hauger endte løpet på 13.-plass.
– I svingen før gjorde han (Hadjar) en liten feil som ga meg en mulighet. Jeg prøvde å sette ham opp på baksiden. Det føltes trangt, og ved innbremsing traff jeg gresset litt. Jeg følte at det var den ene muligheten jeg hadde til å klatre litt. Jeg prøvde, og det var kjedelig at det endte sånn, sa Hauger til Viaplay.
Danske Frederik Vesti vant sprintløpet og tok viktige poeng i kampen om sammenlagtseier i F2. (NTB)