HĂ„ndball: Nytt Molde-tap i europaligaen

Les hele artikkelen

Molde gikk pÄ sitt annet tap pÄ rad i puljespillet i europaligaen i hÄndball for kvinner med 29-41 mot franske Besançon pÄ hjemmebane lÞrdag.
Molde Äpnet med et knepent 32-33-tap for Borussia Dortmund i fÞrste kamp, og heller ikke mot Besançon fikk det norske laget juble for sin fÞrste triumf. LÞrdagens tap kom med stÞrre margin. Dermed mÄ trolig Molde vinne kampene som er igjen for Ä ha hÄp om avansement.
I neste runde venter ungarske Siofok pÄ bortebane fÞr serien snus og alle lag skal mÞte hverandre igjen. De to beste lagene i hver gruppe gÄr til kvartfinale, som spilles i mars. Molde deltar denne sesongen i europaligaen for fÞrste gang.
Molde kom godt i gang pÄ hjemmebane, men det franske laget tok med seg en 17-15-ledelse inn til pause. Molde greide ikke Ä minske avstanden tidlig i 2. omgang, og midtveis lÄ de under med fem mÄl.
Det ble for tÞft Ä hente inn for de blÄkledde, som mÄtte tÄle sitt annet strake tap i turneringen. Thale Rushfeldt Deila, som fÞr jul vant EM-gull med det norske landslaget, scoret seks mÄl for Molde. Det samme gjorde Mona Obaidli.
(©NTB)