HamKam knuste Sandefjord

Les hele artikkelen

Det ble full påskejubel på Briskeby da HamKam slo Sandefjord 3-0 og tok sin første seier etter opprykket til Eliteserien. Backen Vegard Kongsro ble matchvinner.
3-0-seieren var av det fortjente slaget i en kamp der HamKam styrte spillet og skapte det meste av sjanser.
Etter en ganske god Sandefjord-åpning tok vertene over styringen, og den første scoringen satt etter 41 minutter. Ballen ble lempet inn i feltet flere ganger, og Kongsro stanget den i mål.
Sandefjords William Kurtovic sa i pausen at bortelaget måtte bli mer presist i pasningsspillet og heve seg flere hakk, men HamKam var det beste laget også etter hvilen.
Etter et par misbrukte sjanser ble det 2-0 på et pent langskudd av Hasan Kurucay i det 77. minuttet.
Fire minutter senere stanget Jonas Enkerud inn 3-0 fra en corner.
HamKams forrige seier i eliteserien kom mot Lyn (3-2) 19. oktober 2008, da hedmarkslaget rykket ned.