Haaland fikk hvile – Manchester City videre til kvartfinalen i FA-cupen

Les hele artikkelen

Erling Braut Haaland så hele kampen fra benken da Manchester City vant 3-0 borte mot Bristol City i femte runde i FA-cupen.
Phil Foden scoret kampens første mål tidlig i den første omgangen og han var også siste Manchester City-spiller på ballen da Premier League-laget økte ledelsen et drøyt kvarter før slutt etter at Bristol City-stopper Tomas Kalas styrte ballen inn i eget nett.
Ti minutter før slutt fastsatte Kevin De Bruyne sluttresultatet til 0-3 med et lekkert langskudd.
Bristol City spiller til daglig i Mesterskapsserien, nivået under Premier League.
Manchester City er dermed videre til kvartfinalen i FA-cupen. Resten av kampene i femte runde spilles onsdag. Trekningen av kvartfinalene blir også utført onsdag kveld.