Gulbrandsen helt i Molde-returen

Les hele artikkelen

Fredrik Gulbrandsen spilte sin første kamp for Molde på sju år. Mot Odd brukte han bare tre minutter før han scoret sitt første mål i Molde-returen, da hjemmelaget vant 4-1.
I det 69. minuttet av kampen la han ned ballen på elegant vis på vei inn mot 16-meteren. Fra spiss vinkel satte han ballen i mål og førte hjemmelaget opp i 3-1.
– Det var bra den kom så tidlig. Jeg begynte å kjenne det etter noen minutter der, sier Gulbrandsen til TV 2.
Gulbrandsen har vært i Red Bull Salzburg, New York Redd Bulls og Istanbul Basaksehir, Adana Demirspor.siden han forlot Molde i 2016. Han satt på benken i 65 minutter mot Odd før han kom inn for Veton Berisha, som måtte gå målløs av banen.
РJeg har mye ̴ g̴ p̴. Det er en god start. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Gulbrandsen.
Og han var ikke den eneste hjemvendte spilleren som scoret mål lørdag. For Eirik Hestad, som i sommer kom tilbake fra den kypriotiske klubben Pafos scoret Moldes to første scoringer.
Odds scoring ble satt inn av Tobias Svendsen.
Magnus Wolf Eikrem fastsatte sluttresultatet til 4-1 med et nydelig plassert skudd fra en presset posisjon fra 15 meter.
Seieren førte Molde opp på 4. plass i Eliteserien. Med en kamp mer spilt ligger de nå fem poeng bak Bodø/Glimt. Viking leder Eliteserien. Laget fra Stavanger er åtte poeng foran Molde på 4. plass.