Greenwood linkes til Marseille – supporterne raser: – Ikke velkommen

Les hele artikkelen

Manchester Uniteds skandalestjerne Mason Greenwood er visstnok på vei mot en overgang til Marseille. Da startet de franske supporterne en kampanje mot han.
Marseille-fansen har opprettet en hashtag for å vise sin motstand mot den potensielle overgangen: «#GreenwoodNotWelcome», eller «#GreenwoodIkkeVelkommen» på norsk.
Hashtagen sirkulerer blant Marseille-fansen i sosiale medier. Supporterne ber nå ledelsen om å avbryte overgangen til engelskmannen, og uttrykker sin misnøye.
I januar 2022 ble Greenwood pågrepet av politiet og mistenkt for seksuelt overgrep, vold og dødstrusler mot sin daværende ekskjæreste. Manchester United-spilleren ble senere tiltalt for voldtekt og overfall, men saken endte med å bli droppet på grunn av nye opplysninger og at nøkkelvitner trakk sin forklaring.
Greenwood fikk ikke fortsette karrieren i Manchester United, men ble i stedet leid ut til Getafe forrige sesong.
Etter ti mål og seks målgivende i den spanske klubben, vekker Greenwood nå interesse fra andre klubber som ønsker å skaffe seg engelskmannens signatur. En av disse klubbene er Marseille, som sies å være veldig nær en overgang, ifølge The Guardian.
(NTB)