Greenwood klar for Getafe

Les hele artikkelen

Engelske Mason Greenwood lånes ut fra Manchester United til den spanske LaLiga-klubben Getafe for resten av 2023/24-sesongen.
Det bekrefter begge klubbene selv.
«Denne overgangen gir Greenwood muligheten til å starte og gjenoppbygge karrieren sin borte fra Manchester United», skriver den engelske klubben i en pressemelding.
De skriver videre at de vil støtte Greenwood og hans familie videre i overgangsfasen.
21 år gamle Greenwood har ikke spilt for Manchester United siden 22. januar 2022. En drøy uke senere ble han suspendert av klubben, etter at han 30.januar ble pågrepet etter å ha blitt anklaget for vold og voldtekt.
I oktober ble han siktet for voldtektsforsøk, men siktelsen ble i februar lagt bort. Det var grunnet en kombinasjon av nye opplysninger i saken og at nøkkelvitner trakk seg fra saken.
For snart to uker siden kom Manchester United med en pressemelding, hvor de skrev at de hadde kommet til enighet med Greenwood, som fremdeles er under kontrakt med den engelske storklubben, at det var mest passende at han fortsatte karrieren et annet sted.
Den beskjeden kom etter at det tidligere i august ble rapportert fra The Athletic at Manchester United ønsket å innlemme Greenwood i troppen igjen, noe som førte til protester fra United-fans.