Graham Hansen scoret sesongens 21. seriemål – blir toppscorer i Spania

Les hele artikkelen

Det skal et lite mirakel til for at Caroline Graham Hansen ikke tar toppscorertittelen i den spanske toppdivisjonen for første gang. Søndag scoret hun da Barcelona slo Valencia i siste kamp.
Før kampen lå Graham Hansen og lagvenninne Salma Paralluelo likt med 20 mål. Paralluelo var ikke i troppen, og dermed hadde den norske stjernen sjansen til å ta tittelen alene.
Men hun måtte vente lenge på å juble. Først i det 88. minutt kom scoringen for den norske kvinnen, da hun fastsatte resultatet til 3-0.
Graham Hansen endte dermed ligasesongen på 21 mål. Sevilla-spiller Cristina Martin-Prieto hadde en teoretisk sjanse til å ta igjen Graham Hansen i sesongens siste kamp. Hun scoret sitt 17. mål i 1-2-tapet for Athletic Bilbao søndag kveld, men det var langt fra nok.
Real Sociedad-spiss Synne Jensen blir nummer fem på toppscorerlisten denne sesongen med 14 nettkjenninger. Vilde Bøe Risa scoret ett mål for Atlético Madrid.
Med søndagens seier fullførste Barcelona sesongen med 29 seire og én uavgjort på 30 kamper. Seriemesterne endte 15 poeng foran Real Madrid på annenplass. (NTB)