Graham Hansen scoret Barcelonas 100. ligamål denne sesongen

Caroline Graham Hansen scoret det første målet da Barcelona slo Alhama 2-0 i den spanske toppdivisjonen i fotball søndag. Det var hennes sjuende ligascoring denne sesongen og Barcelonas 100. totalt.
Hansen ble byttet inn til pause og scoret etter 57 minutter. Aitana Bonmati kom fri på kanten og drev med ballen ned mot dødlinja. Inne i feltet befant Hansen seg helt alene, og etter å ha mottatt ballen, tok hun seg tid til et touch før hun banket ballen i mål.
28-åringen gjorde comeback for en måned siden etter et langt skadefravær.
Nylig ble hun tatt ut i Hege Riises landslagstropp til kampene mot Spania og Sverige. Norge spiller mot Spania førstkommende torsdag.
Tre minutter etter Hansens mål var Lucia Martinez uheldig og satte ballen i eget nett på innlegg fra Graham Hansen. 28-åringen hadde også flere stolpetreff i kampen. Ingrid Syrstad Engen fikk spille det siste kvarteret for Barcelona i seieren.
Barcelona tok dermed sin 24. seier av 24 mulige i ligaen denne sesongen. De har scoret 101 mål og bare sluppet inn fem.