Glimt snudde til seier i generalprøven – vant 3-2 borte mot Molde

Albert Grønbæk scoret det avgjørende målet da Bodø/Glimt vant 3-2 borte mot de regjerende seriemesterne Molde i generalprøven søndag.
Molde fikk imidlertid en pangstart på kampen da Kristoffer Haugen sendte vertene i ledelsen med et nydelig frispark, før Ola Brynhildsen doblet med en fantastisk avslutning etter en nydelig gjenvinning fra Veton Berisha.
Ledelsen fikk de imidlertid ikke holdt særlig lenge da nysigneringen Faris Pemi reduserte til 1-2 fem minutter senere, før Sondre Sørli utlignet til 2-2 rett før pause. Han hadde også assisten på scoringen til Pemi.
Ti minutter før full tid ble snuoperasjonen komplett da Grønbæk satte inn 3-2-målet og sikret seier for nordlendingene i generalprøven.
– Det er litt enkle mål vi slipper inn. Vi spiller med litt for stor risiko når de presser høyt, men jeg føler vi fikk justert det, sa Knutsen til VG. (NTB)