Glenn Solberg til Fjellhammer – ikke et grep for å utfordre tabelltoppen

Under den andre kvartfinalekampen mellom Fjellhammer og Elverum onsdag, ble Sveriges landslagssjef Glenn Solberg presentert som nytt medlem av Fjellhammers trenerteam.
51-åringens rolle blir å assistere hovedtrener Robert Hedin. Men han forteller at dette ikke er et grep klubben gjør for å ta opp kampen mot Kolstad og Elverum i toppen.
– Jeg opplever at Fjellhammer bygger litt stein for stein. Det kan være gøy å være med på en slik reise. Kolstad og Elverum er gode lag med gode ressurser, og det er mange andre som kanskje kan kjempe om den plassen etter hvert.
Savnet etter å være på gulvet i hverdagen har enda ikke truffet landslagssjefen. Men han forteller at det blir godt for ham å ha flere treninger og kamper i hverdagen.
– Jeg kommer til å være på en til to treninger i uken, samt kamper. Jeg kommer til å diskutere både kultur, håndball, spill og spillere med Robert, og være en god assistent og støtte til hovedtrener, sier han.
Men han gir seg imidlertid ikke i Sverige.
– Det er viktig at alle parter har forståelse for at min hovedjobb er Sverige, og at den går først. Det har vært viktig for meg å snakke med det svenske håndballforbundet, som har vært veldig positive, sier Solberg til NRK.
Hedin og Solberg har tidligere jobbet sammen da svensken var landslagssjef for Norge.

Les hele artikkelen