Fredrikstad fikk straffe etter bare elleve sekunder – klatret opp på tabelltopp etter 4-1-seier

Fredrikstad vant 4-1 hjemme over Kristiansund i 1. divisjon søndag ettermiddag etter å ha fått et straffespark etter få sekunder.
Dermed klatrer FFK opp på tabelltopp i 1. divisjon. Det er imidlertid bare målforskjellen som skiller dem fra Kongsvinger på 2.-plass.
Det tok bare elleve sekunder før vertene fikk tildelt straffe etter at KBK-keeper Serigne Mor Mbaye meide ned Sondre Sørløkk. Sistnevnte stormet inn i 16-meteren.
Jóannes Bjartalíd gikk fram til krittmerket og sendte vertene komfortabelt i ledelsen etter bare ett minutt og 39 sekunder.
Vondt ble til verre for KBK da Sebastian Jarl karatesparket Patrick Metcalfe i hodet og fikk bøte med direkte rødt kort etter bare tolv minutter.
Likevel var det gjestene som kunne juble ni minutter senere da kaptein Dan Peter Ulvestad beinet inn utligningen på en corner.
Etter hvilen headet imidlertid Oscar Aga FFK opp i ledelsen igjen, før Sørløkk økte til 3-1 sju minutter senere. Med fem minutter igjen på klokka fastsatte veteran Henrik Kjelsrud Johansen resultatet for vertene.