Finaledommer Taylor og familien trakassert på flyplassen

Les hele artikkelen

Den engelske dommeren Anthony Taylor og hans familie ble trakassert av Roma-tilhengere på flyplassen i Budapest dagen etter at han dømte europaligafinalen.
Det melder Sky Sports , som viser til opptak lagt ut i sosiale medier. De viser blant annet Taylor og familien som eskorteres ut av en kafé og inn i et trygt område av sikkerhetsvakter. Andre bilder viser en flaske og en stol som kastes i retning av Taylor.
PGMOL, som organiserer engelske fotballdommere, tar i en uttalelse sterk avstand fra behandlingen Taylor ble utsatt for.
– Vi er forferdet over den ufortjente og motbydelige hetsen rettet mot Anthony og familien hans mens han er på reise hjem etter å ha dømt europaligafinalen. Vi støtter ham fullt ut, står det.
Sevilla vant finalen på straffespark etter at kampen endte 1-1. Roma-trener José Mourinho måtte dermed tåle sitt første nederlag i en europacupfinale. I en tøff kamp delte Taylor ut 14 gule kort, hvorav åtte til Roma, og la til nesten en halv time i tilleggstid fordelt på fire omganger.
Etter kampen ble Taylor konfrontert av Mourinho i en garasje under stadion. Treneren lirte av seg ulike skjellsord og havdet at dømmingen var «skammelig». (NTB)