FC København videre etter straffedrama

Det var spennende og dramatisk da Molde gikk videre i mesterligakvalifiseringen, men ikke like vilt som da FC København gjorde det samme.
Etter 0-0 hjemme mot Sparta Praha i første kamp ble returkampen i Tsjekkia et vilt drama der den danske klubben gikk videre i straffesparkkonkurranse etter at selve kampen endte 3-3.
Jordan Larssons scoring i kampens første minutt så ut til å være nok for FCK, helt til Veljko Birmancevic utlignet i det 80. minutt. I ekstraomgangene tok Sparta ledelsen to ganger ved innbyttere, først Qazim Laci og så Victor Olatunji, men FCK-innbytter Viktor Claesson utlignet begge ganger.
I straffesparkkonkurransen scoret Kevin Diks, Claesson, Nicolai Boilesen og Roony Bardghji for gjestene, mens hjemmelaget misset med to av sine fire straffer.
Mohamed Elyounoussi spilte fra start for FCK. (NTB)