England slo Brasil etter drama – vant tidenes første Finalissima for kvinner

England ble historisk som tidenes første Finalissima-mester for kvinner med seier over Brasil etter straffesparkkonkurranse på Wembley torsdag.
Det var over 83.000 tilskuere på plass da europamesteren England tok imot Copa America-vinner Brasil i London torsdag.
Ella Toone sendte England i ledelsen etter 20 minutter, men tre minutter på overtid sørget en keepertabbe for at Andressa Alves da Silva kunne utligne til 1-1.
Det ble ikke spilt ekstraomganger torsdag, og dermed måtte kampen avgjøres i straffesparkkonkurranse
Der bommet Toone på Englands andre forsøk, men det ble utlignet da Tamires Gomes misset på Brasils påfølgende straffe. I etterkant fulgte kaptein Rafaelle Souza opp med en bom, og da England scoret på alle sine siste forsøk, kunne de juble for seier.
Senere i år skal begge lag delta i verdensmesterskapet i Australia og New Zealand. (NTB)