Elverum sjanseløse mot Aalborg i mesterligaen

Elverum yppet seg innledningsvis, men var til slutt et stykke unna i mesterligaen borte mot danske Aalborg. Det ble et klart 24-31-tap.
Det var stor stemning og fullt trøkk i en fullsatt i håndballarenaen i Aalborg. De to norske kantessene Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen spiller i klubben.
Anført av Christopher Hedberg ble den en flott start for Elverum, men så fikk AaBs svenske Felix Claar opp farten og sto for fem av hjemmelagets seks første mål.
Lagene fulgte hverandre fram til 7-7 for hjemmelaget dro ifra til 11-8, 14-10 og 17-12 til pause. Den norske playmakeren Thomas Grøndahl viste derimot klassespill underveis.
I andre omgang bet Elverum seg fast og lå fem-seks mål bak. Med litt over sju minutter igjen hadde de redusert ledelsen til fire mål, men det danske laget var best i avslutningen og vant med sju mål.
Elverum, som bare har vunnet en kamp i turneringen denne sesongen (31-29 over Celje), har sju poeng opp til en plass i sluttspillet, men det gjenstår bare én kamp. Aalborg tok seg opp til femteplassen.
Elverum har igjen Kiel hjemme 1. mars. Kiel vant onsdag 39-27 over Celje i en kamp hvor Sander Sagosen scoret fire mål, Harald Reinkind to og Petter Øverby ett.