Effektiv Inter-seier over Aursnes’ Benfica i mesterligaen

I den første av to kvartfinalekamper mellom Benfica og Inter Milan i mesterligaen, gikk sistnevnte seirende ut 2–0 tirsdag kveld.
Benfica startet best på hjemmebane i Lisboa, og Fredrik Aursnes var involvert i flere sjanser i Inter-boksen i første omgang.
Men hjemmelaget klarte ikke å sette ballen i mål.
De italienske gjestene var derimot mye mer effektive. Like etter pausen sendte Nicolò Barella gjestene i ledelsen etter en innsvinger fra midtstopper Alessandro Bastoni.
Inter var gode i forsvar og hindret flere angrep fra sin portugisiske motstander.
Etter en VAR-sjekk av en lang arm fra stjernespiller João Mário ble Inter tildelt straffespark etter 81 minutter, til hjemmefansens store fortvilelse.
Romelu Lukaku satte straffen for Inter, og selv om Odisseas Vlachodimos slang seg riktig vei, satt belgierens straffe så hardt at målvakten ikke kunne forhindre Inters 2-0-ledelse.
Benfica fikk en stor sjanse på overtid med David Neres, men ballen havnet i sisteskansens hender.
Inter leder dermed 2–0 sammenlagt før den andre kvartfinalekampen mellom lagene i Milano 19. april.