Dramatisk cupthriller i Bodø: – I alle dager

Det ble målfest og dramatikk da Bodø/Glimt snudde kampen og slo Viking 5-3. De gulkledde er dermed videre til semifinalen i cupen.
– Heldigvis har vi en god lojalitet og et godt samhold. Det pratet vi om i pausen. At vi klarer å snu dette er vanvittig deilig, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til NRK.
Amahl Pellegrino satte spikeren i kista for Glimt fire minutter før slutt.
– I alle dager for en fotballkamp, sa NRK-kommentator Patrick Rowlands.
– Det er utrolig tungt. De scorer fem mål i andre omgang og da blir det vanskelig, sier eks. Glimt- og Viking-spiller Lars-Jørgen Salvesen til NRK.
For bortelaget Viking fikk en drømmestart på kampen da Zlatko Tripic og Gianni Stensness sørget for 2-0 til pause.
Men i andre omgang reiste de gulkledde seg. Først satte Espejord reduseringen med en heading etter 52 minutter. Salvesen ville dog spolere snuoperasjonen, og svarte tilbake med å øke bortelagets ledelse igjen til 3-1.
Men derfra og ut skrudde Glimt opp dampen. Innbytter Nino Zugelj satte to kjappe scoringer på fem minutter, før Espejord satte 4-3. På overtid pirket Pellegrino inn til 5-3 og avansement for de gulkledde.
I neste runde venter vinneren av Tromsø og Lillestrøm. Den kampen spilles søndag klokken 17:00 på NRK1.