Dortmund til åttedelsfinale – PSG utlignet sent mot Newcastle

Newcastle var sekunder unna seier, men en straffescoring ga PSG 1-1 og kontroll på egen mesterligaskjebne. Avansementet er allerede klart for Borussia Dortmund.
Før siste runde er det fortsatt full spenning i det mange omtalte som «dødens gruppe» etter trekningen i august. Dortmund er videre med ti poeng etter 3-1-seieren over Milan, og for de øvrige involverte står fortsatt alt på spill.
Alexander Isaks scoring på en slepphendt keeperretur midtveis i tirsdagens 1. omgang så ut til å plasseere Newcastle i en utmerket posisjon, men til slutt ble det for tøft å holde unna PSGs hardkjør.
Åtte minutter på overtid scoret Kylian Mbappé sikkert på en straffe som ble dømt etter en VAR-sjekk. Resultatet betyr at Paris-laget er sikret åttedelsfinale med seier borte mot Dortmund. Det blir også en ren finale om gruppeseieren.
Newcastle må slå Milan hjemme og håpe på at PSG ikke tar tre poeng. (NTB)