Dortmund-smell på hjemmebane

Borussia Dortmund fikk en kjempestart hjemme mot Heidenheim fredag kveld. Julian Brandt og Emre Can sørget for at hjemmelaget ledet 2-0 etter et kvarter.
Men i den andre omgangen kom Heidenheim tilbake. Eren Dincki reduserte etter en times spill og idet 82. minuttet utlignet Tim Kleindienst fra straffemerket.
Til tross for store sjanser for flere lag, ble det ikke flere scorinnger. Dermed ble det et skuffende uavgjortresultat for Dortmund, som ble møtt med pipekonsert av hjemmefansen etter kampslutt.
Den tyske storklubben var svært nær ved å ta seriegullet i tysk Bundesliga forrige sesong, men snublet i siste serierunde. Denne sesongen står de med fem poeng etter tre kamper.
Julian Ryerson har slitt med en liten skade den siste tiden. Fredag var han i kamptroppen, men ble ikke byttet innpå.