Dobbelt norsk i ledelsen i Adelboden

Les hele artikkelen

Alexander Steen Olsen (22) gjorde alt rett, og tok ledelsen etter den første omgang i Adelboden, Sveits. Bare fem hundredeler bak er Atle Lie McGrath (23) som også imponerte stort.
Det betyr at det er to nordmenn i ledelsen før den andre omgangen. Dermed kan de kopiere fjorårets bragd da Lucas Braathen vant like foran McGrath.
Italienske Tommaso Sala imponerte også, og tok en overraskende ledelse, men måtte til slutt se seg slått av både Olsen og Mcgrath.
Fra før hadde Timon Haugan best plasseringer av de norske gutta, med en 6. og en 4. plass før dagens slalåm. Haugan fikk imidlertid ingen drømmestart i den første omgangen, da han gjorde en stor feil i henget. Oppdal-gutten ligger på en foreløpig 10.- plass.
Henrik Kristoffersen henger også greit med på en foreløpig 6.-plass, 50 hundredeler bak ledertiden. Etter en feil i henget, hadde Kristoffersen den tredje raskeste avslutningen, som sørger for at han fortsatt er med i seierskampen.
Sebastian Foss-Solevåg ble sen gjennom hele løypa og kjørte ned til nest dårligste tid av dem som hadde kommet seg i mål. Han står i fare for å ryke ut før andre omgang.