Deila og Dønnum slo serielederen

Ronny Deilas Standard Liege tok en viktig seier mot Genk i kampen om å nå A-sluttspillet i Belgia. Danske Philip Zinckernagel scoret kampens to mål.
2-0-seieren over Genk sender Standard Liege opp på 6.-plass. Det er tre poeng opp til Gent på 4.-plass. De fire øverste går til A-sluttspillet. Kun to kamper gjenstår. Lagene på 5.-8.-plass går til B-sluttspillet.
Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren Zinckernagel scoret etter 32 minutter. Seks minutter senere satte han inn 2-0 på et straffespark. Dønnum spilte hele kampen på kanten for Standard Liege.
Deila tok over den belgiske klubben i fjor sommer.
23 år gamle Jesper Daland spilte hele kampen i midtforsvaret til Cercle Brugge som tapte 1-2 borte mot Royal Antwerp.
Kristian Arnstad ble tatt av banen med 13 minutter igjen i 0-0-kampen til Anderlecht mot Westerlo. (NTB)