Cremonese tok sesongens første ligaseier – Mourinho utvist

Før tirsdagens kamp mellom Cremonese og Roma hadde hjemmelaget Cremonese spilt 23 ligakamper uten seier i Serie A. 9 uavgjorte og 14 tap sto laget med, noe som gjorde at de var tabelljumbo.
Men tirsdag kom endelig sesongens første ligaseier. En straffescoring fra Daniel Ciofani i det 83. minutt ble avgjørende og gjorde at Cremonese tok steget opp til 19. plass på tabellen. I tillegg til å være sesongens første ligaseier, er det første gang det nyopprykkede laget vinner en Serie A-kamp siden 31. mars 1996.
For Roma gjør tapet at de blir liggende på femteplass. De har tre poeng opp til Inter på annenplass.
Ola Solbakken ble byttet inn i det 63. minuttet. Da ledet Cremonese 1-0 etter en tidlig scoring fra Frank Tsadjout. Solbakken var dermed på banen da Leonardo Spinazzola utlignet til 1-1 for Roma i det 71. minutt, men det skulle vise seg å bli tap for hovedstadslaget i en kamp hvor trener José Mourinho også ble utvist.
Selv om det er Cremoneses første ligaseier har de faktisk slått Roma tidligere i år. Det gjorde de i kvartfinalen i den italienske cupen, borte på Stadio Olimpico, tidligere i februar.