Ceïde sikret Sassuolo-avansement i Coppa Italia etter ekstra omganger

Emil Konradsen Ceïde ble den store helten da han ble matchvinner i Sassuolos 5-2-seier borte mot Cosenza i den italienske cupen.
Ceïde startet kampen på benken, men kom inn etter 85 minutter på stillingen 2-1 til Sassuolo.
Dessverre for gjestene utlignet Simone Mazzocchi ett minutt på overtid, og sendte dermed lagene ut i ekstra omganger.
Det ble en hektisk affære da først Giacomo Calo ble sendt i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort, før Ceïde satte inn matchvinnermålet rett før pause.
Scoringen var hans første for Sassuolo siden overgangen fra Rosenborg i fjor sommer. Han hadde imidlertid tidligere notert seg med to målgivende på 27 kamper for grønntrøyene.
Samuele Mulattieri sikret til slutt 5-2-seier til Sassuolo med to raske scoringer på tre minutter.
Kristian Thorstvedt var ikke i Sassuolo-troppen søndag kveld. (NTB)